Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U gašenje požara uključilo se 12 vatrogasaca s četiri vozila pa vatra nije zahvatila ni trećinu drvene kuće. Nažalost, stanar je poginuo.


U požaru svoje obiteljske kuće u Karlovcu u utorak ujutro je poginuo 67-godišnjak koji zbog invaliditeta najvjerojatnije nije mogao pobjeći od vatre.

Vezani članci U požaru je stradao veći broj pomoćnih prostorija svetišta, ali je kip Majke Božje Bistričke ostao čitav U velikom požaru u svetištu izgorjele brojne prostorije, ali ostao je jedan detalj: "Zanimljivo je da je plastični kip netaknut" Požar na gospodarskoj zgradi Svetišta Majke Božje Bistričke Buktinja u Svetištu Majke Božje Bistričke: Izgorjela dvorana i predavaonica

Policija je šturo izvijestila tek da se okolnosti požara utvrđuju, no na mjestu nesreće, u predgrađu Novaki, doznaje se da je u požaru preminuo Branko Katarinčić. Riječ je o osobi koja se koristila invalidskim kolicima, što je najvjerojatniji razlog da se nije spasio iz požara koji se nije proširio na cijelu omanju drvenu kuću.

Zagreb: Izbio požar u kući, jedna osoba poginula

Budući da se u gašenje požara uključilo 12 vatrogasaca, s četri vozila, Javne vatrogasne postrojbe i obližnjeg DVD-a Hrnetić-Novaki, vatra nije zahvatila ni jednu trećinu drvene kuće, ali je stanar poginuo, rekao je vatrogasac Darinko Kos.

Uz spaljenu sobu, u kojoj se nalazi mrtvo tijelo raste i veliki bor pa je prijetila opasnost širenja požara na drvo i druge kuće, kazao je Kos. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook