Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar Karamarko potvrdio je da su uhićeni potencijalni napadači na novinara Dušana Miljuša i poduzetnika Josipa Galinca.


No, nije htio govoriti o pojedinostima slučaja, ocjenjujući kako je njegovo rješavanje u završnoj fazi. 'Napadači su još potecijalni i obrada još traje, ali je istina da je riječ o rješavanju tog slučaja", izjavio je Karamarko novinarima koji su ga uoči sjednice Vlade RH pitali jesu li u jučerašnjoj akciji Šok 3 uhićeni napadači na Galinca i Miljuša.

Vezani članci Slika nije dostupna Miljuš i Galinec svjedočili na Županijskom sudu u vezi napada Slika nije dostupna SEEMO pozdravio uhićenje osumnjičenika za premlaćivanje Miljuša

Ministar Karamarko nije htio govoriti o pojedinostima, a na pitanje novinara jesu li ta uhićenja objava rata kriminalnom podzemlju, naglasio je kako je 'taj rat davno objavljen i traje'.

>> Potvrđeno: Uhićenja na Knežiji u vezi s napadima na Miljuša i Galinca

'Rat podzemlju je davno objavljen i on traje, samo povremeno dođemo u situaciju da to bude malo zvučnije i bučnije', kazao je. Dodao je kako je slučaj bio težak, s puno indicija, ali malo dokaza.

'Svaki slučaj ima neku svoju logiku rješavanja, tijek i dinamku, tako i ovaj slučaj, doista težak. Bilo je puno indicija, ali malo dokaza, a sada smo, nadam se, u završnoj fazi, ali kažem, ne bih htio ništa prejudicirati', kazao je Karamarko dodajući da obrada i dalje traje. (Hina)


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju