Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Policija moli građane za pomoć

Jeste li vidjeli ovog muškarca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvrti dan potrage policija nema novih saznanja o nestalom 29-godišnjem Seanu Christopheu Bogdanovichu.

Za nestalim američkim državljaninom već četvrti dan tragaju policijski službenici PP Vis, Gorska služba spašavanja, DVD Komiža i pripadnici Planinarskog društva Komiža. Nestalog muškarca tražilo se i brodom po moru, no bezuspješno.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

>> Vis: Policija traga za nestalim Amerikancem

Sean je visok oko 180 cm, mršavije je tjelesne građe i kraće tamnije kose. U trenutku nestanka bio je odjeven u svijetlo smeđu jaknu, a na glavi je imao plavu šiltericu. Zadnji je put viđen 18. prosinca u trgovini, a njegov je nestanak policiji prijavio 33-godišnji brat.

Nakon što potraga iz zraka nije dala rezultate intenzivno su se pretraživali tereni iznad Komiže. U srijedu je u potrazi sudjelovalo oko 40-tak pripadnika HGSS-a, vatrogasaca, policajaca i mještana, kao i potražni pas HGSS-a. Pretraživanje terena provodi se detaljno, 'sektor po sektor', prikupljaju se sve informacije, a na Vis je upućeno i zapovjedno vozilo HGSS-a s komunikacijskom i drugom opremom .

Policija moli građane da ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o nestalom 29-godišnjaku, da se se jave u najbližu policijsku postaju ili na br. tel. 192!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene