Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U subotu oko ponoći nepoznati je počinitelj u Ljubljanskoj aveniji iz neutvrđenog vatrenog oružja pogodio ZET-ov autobus u kojem je bio samo vozač koji nije ranjen.


Zrno je probilo staklo na desnoj bočnoj strani autobusa, a zatim i na lijevoj, neposredno iza vozača koji, srećom, nije ranjen, izvijestila je na konferenciji za novinare zagrebačka Policijska uprava.

Vezani članci Migrant napao skupinu mladića u autobusu (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) - 3 Policija objavile detalje o incidentu u ZET-ovom autobusu. Migrant je škare imao u vrećici, nije došlo do fizičkog sukoba Bolnica u Klaićevoj (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) ZET-ov autobus naletio na dječaka (7) i teško ga ozlijedio: ''Nije ga uspio izbjeći''

Policija pretpostavlja da se nije namjerno pucalo na ZET-ov autobus i da je zrno slučajno doletjelo. To se dogodilo u subotu, kada su svadbe na kojima se katkad u slavlju i zapuca, pa je moguće da je zrno doletjelo od svatova. Nakon policijskog očevida o tom će se događaju više znati, osobito ako se pronađe zrno, rečeno je u policiji.

Tridesetdevetogodišnji vozač upravljao je ZET-ovim autobusom Savski most-Podsused u smjeru zapada. Šteta je procjenjena na pet tisuća kuna, rečeno je novinarima u zagrebačkoj Policijskoj upravi.