Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ispalio hitac u ZET-ov autobus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu oko ponoći nepoznati je počinitelj u Ljubljanskoj aveniji iz neutvrđenog vatrenog oružja pogodio ZET-ov autobus u kojem je bio samo vozač koji nije ranjen.

Zrno je probilo staklo na desnoj bočnoj strani autobusa, a zatim i na lijevoj, neposredno iza vozača koji, srećom, nije ranjen, izvijestila je na konferenciji za novinare zagrebačka Policijska uprava.

Pročitajte i ovo ZET-ov autobus u plamenu Glavni kolodvor VIDEO Na kolodvoru planuo ZET-ov autobus, istraga u tijeku ZET autobusi Pronađeni svi sudionici Policija objavila detalje napada na vozačicu ZET-a: Vukli su je i udarali pa pobjegli iz autobusa

Policija pretpostavlja da se nije namjerno pucalo na ZET-ov autobus i da je zrno slučajno doletjelo. To se dogodilo u subotu, kada su svadbe na kojima se katkad u slavlju i zapuca, pa je moguće da je zrno doletjelo od svatova. Nakon policijskog očevida o tom će se događaju više znati, osobito ako se pronađe zrno, rečeno je u policiji.

Tridesetdevetogodišnji vozač upravljao je ZET-ovim autobusom Savski most-Podsused u smjeru zapada. Šteta je procjenjena na pet tisuća kuna, rečeno je novinarima u zagrebačkoj Policijskoj upravi.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene