Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Goran Granić automobilom udario djevojčicu i otišao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija potvrdila je danas da je bivši potpredsjednik Vlade Goran Granić (57) jučer poslije podne osobnim automobilom naletio na jedanaestogodišnju djevojčicu i lakše je ozlijedio, nakon čega nije prijavio nesreću policiji iako je to bio dužan učiniti.

Policija će protiv Granića podnijeti prekršajnu prijavu.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Nesreća se dogodila jučer oko 16 sati u naselju Trnje.

Granić se u svom BMW-u vozio Marohnićevom ulicom, a kod raskrižja s Cvjetnom cestom, da bi izbjegao sudar s opel corsom koja se zaustavila na pješačkom prijelazu kako bi propustila pješake, Granić je skrenuo u lijevo i u kočenju naletio na djevojčicu koja je prelazila cestu.

Bivši potpredsjednik Vlade nakon nesreće je otišao, ne prijavivši događaj policiji, no jedan očevidac nesreće mobitelom je pozvao policiju, koja je sinoć na Kninskom trgu pronašla BMW, a zatim i Granića na njegovoj kućnoj adresi.

U Policiji kažu da Granić nije bio pod utjecajem alkohola, te da im je potvrdio nemili događaj.

Tisak danas prenosi njegovu izjavu da je nakon naleta na djevojčicu stao i upitao je kako se osjeća i treba li je voziti kući ili u bolnicu. 

No, kako kaže, ona mu je odgovorila da ne treba, pa je on
produžio dalje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene