Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Dvojica tinejdžera i mladić napali taksistu pa ga opljačkali: Prijeti im višegodišnja kazna zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podignulo je optužnicu protiv trojice hrvatskih državljana u dobi od 22, 17 i 16 godina zbog razbojništva.

Okrivljenog 22-godišnjaka i maloljetnike tereti se da su 20. kolovoza ove godine na cesti kod mjesta Đelekovec napali 47-godišnjeg vozača taksija.

Taksisti su prijetili nožem i tražili da zaustavi auto. On je to odbio i nastavio s vožnjom. 22-godišnjak je izvukao kontaktni ključ iz brave i isključio motor automobila.

Pročitajte i ovo Potraga za Ivanom Božićem potraga u splitu FOTO Policija objavila fotografiju mladića za kojeg sumnja da je namjerno pregazio policajca: "Ako uočite Ivana, nemojte mu prilaziti"

Potom su sva trojica fizički napali vozača taksija i pokušali njegovim automobilom pobjeći, no to im nije uspjelo. Ukrali su ključ od auta, mobitel i novac koji su pronašli u vozilu pa pobjegli.

Vijeće Županijskog suda u Varaždinu produljilo je 22-godišnjaku i 16-godišnjaku istražni zatvor u kojem se nalaze otada zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. 17-godišnjaku je produljena određena privremena mjera.

Pročitajte i ovo Ilustracija "...na televiziji Lepa Brena..." Izvjesio jugoslavensku zastavu pa zaradio prijavu: "Vrijeđao je moralne osjećaje građana"

Utvrdi li im se krivica, prijeti im kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene