Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potraga u splitu

FOTO Policija objavila fotografiju mladića za kojeg sumnja da je namjerno pregazio policajca: "Ako uočite Ivana, nemojte mu prilaziti"

Potraga za Ivanom Božićem
Potraga za Ivanom Božićem PU splitsko-dalmatinska
Aktualno Galerija Policija traži vozača crnog Golfa - 2 Policija traži vozača crnog Golfa - 2 Foto: PU splitsko-dalmatinska Policija traži vozača crnoga Golfa - 1 Policija traži vozača crnoga Golfa - 1 Foto: PU splitsko-dalmatinska Policija traži vozača crnog Golfa - 3 Policija traži vozača crnog Golfa - 3 Foto: PU splitsko-dalmatinska Policija traži vozača crnog Golfa - 4 Policija traži vozača crnog Golfa - 4 Foto: PU splitsko-dalmatinska +0 Potraga za Ivanom Božićem Galerija 1/5 >>
U tijeku je potraga za Ivanom Božićem, mladićem iz Solina za kojeg se sumnja da je u noći na srijedu namjerno autom udario mladog policajca i nanio mu ozljede opasne po život.

Splitska policija zatražila je pomoć građana u potrazi za Ivanom Božićem, muškarcem za kojeg sumnja da je namjerno pregazio njihova kolegu u noći s utorka na srijedu u Splitu.

"U odnosu na događaj od 30. studenog 2022. godine u 00:50 u Splitu u Ulici Domovinskog rata, u kojem je teško ozlijeđen 20-godišnji policijski službenik, iz dosad utvrđenih činjenica osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem kao osumnjičeni je Ivan Božić, rođen 1993.

U ovom trenutku policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere traganja za osobom.

Molimo građane, ako uoče muškarca s fotografije, da mu ne prilaze, već o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.

Ako raspolažete s informacijama o osobi ili imate saznanja gdje bi se on mogao nalaziti, molimo da o tome odmah obavijestite policiju na broj 192", objavila je PU splitsko-dalmatinska.

Ozljede opasne po život

U Splitu je u noći na srijedu oko 00:50 u Ulici Domovinskog rata prometna policija obavljala kontrolu prometa.

20-godišnji policajac pokušao je zaustaviti vozilo, ali vozač se nije zaustavio niti je usporio, već je autom naletio na policajca i pobjegao.

Policajac je hitno prevezen u bolnicu. Zadobio je teške i po život opasne ozljede i zadržan je u bolnici na daljnjem liječenju.

Vozilo je bilo parkirano kraj kuće u kojoj stanuje, a mladić još nije uhićen jer se nije nalazio na solinskoj adresi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TRAJE OČEVID Sudar više vozila na brzoj cesti kod Solina: Dvije osobe završile u bolnici

Na mjestu događaja obavljen je očevid i u tijeku je kriminalistička istraga. Prema dosad utvrđenim činjenicama, policija sumnja da je u događaju sudjelovao vozač koji je upravljao crnim Golfom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Djetetu pružena liječnička pomoć Vozač romobila u Splitu udario dijete pa otišao: Policija moli svjedoke da se jave

"Molimo sve građane koji imaju podatke o vozilu na fotografijama, odnosno imaju informacije o identitetu vozača koji je upravljao vozilom, da odmah kontaktiraju policiju na broj 192 ili osobno pristupe u najbližu policijsku postaju", pozvali su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene