Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispad u Drnišu

Drniš: Čelnik Hvidre i HDZ-a pijan pucao po kafiću i smeću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alkoholizirani 36-godišnjak ispalio je dva hica u kafiću u kojemu su bile dvije zaposlenice, a kasnije je nogom razbio ulazna vrata u policijskoj postaji i opirao se uhićenju te prijetio policajcu.

Drnišanin (36) u subotu ujutro oko 8 sati pijan je ušao u kafić u Ulici Domovinskog rata u Drnišu u kojom su bile dvije zaposlenice te je iz pištolja ispalio jedan hitac, izvještavaju iz PU šibensko-kninske. Kako kažu policajci, u kafić je stigao u društvu svojega vršnjaka iz Kaštela te je bez povoda zapucao iz pištolja. Potom je s kolegom sjeo u Peugeot splitskih oznaka i ispalio još pet metaka u obližnji kontejner za smeće. Konobarice u Ulici Domovinskog rata nisu imale mira, drniški revolveraš i prijatelj su se na istom mjestu pojavili i pola sata kasnije, u namjeri da nešto popiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što mu je bilo? Divljački pohod završio u pritvoru: Razbio auto, kafić i vrata na Domu zdravlja Zvonimir Romić Novi pogon Neobična pojava u gradu iz kojeg su se ljudi desetljećima iseljavali: "Vratio sam se kući jer tuđa zemlja nije baš bajna"

'Pošto su naručili piće, osumnjičeni je ponovno ispalio jedan hitac, dovodeći tako ponovno u opasnost život 58-godišnjakinje i 20-godišnjakinje iz Drniša. Kad je po pozivu došao u drnišku policijsku postaju, bez razloga je nogom oštetio ulazna vrata. Opirao se policajcima, a jednom je od njih i ozbiljno prijetio', izvještavaju policajci.

Drnišanin je istražnom sucu priveden s četirima kaznenim prijavama: zbog dovođenja u opasnost života i imovine, uništenja stvari, prijetnje jednome i sprečavanja šestorice policajaca u obavljanju dužnosti, ističe se.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ čelniku drniške Hvidre i istaknutom članu HDZ-a i drniškog čelništva te stranke, inače ratnom invalidu, dragovoljcu Domovinskog rata i vlasniku kafića. Ovaj je incident je danas istaknuta tema razgovora među Drnišanima, koji svi odreda ističu kako se radi o čovjeku 'teške' naravi koji iza sebe ima više desetaka sličnih incidenata. Inače, vlasnik je pištolja Kaštelanin (36) koji za pištolj nema dozvolu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene