Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepoznati lopovi ukrali su noćas u Sesvetama bankomat i utovarili ga u ukradeno teretno vozilo, no kako bankomat nisu uspjeli obiti ostavili su ga zajedno s vozilom na cesti u mjestu Jesenovec kraj Kašine.


Zagrebačka policija izvijestila je da su nepoznati lopovi noćas na području Dubrave prvo ukrali teretno vozilo s dizalicom s kojim su se odvezli pred trgovinu u Ulicu Ivana Mažuranića u Sesvetama u kojoj je bila njihova meta, bankomat Zagrebačke banke.

Vezani članci U noći na petak razvaljen je bankomat u karlovačkom naselju Dubovac - 2 Karlovčane probudio alarm: Razbojnici raznijeli bankomat u sklopu trgovačkog centra, policija traga za počiniteljima Dino Kozlevac, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Ništa od otvaranja kasina i kladionica u Istri? Županijski stožer uputio zahtjev za odgodom odluke

Nakon što su bankomat demontirali dizalicom su ga jutros iza 4 sata utovarili na teretno vozilo i pobjegli. No, samo 15-ak minuta kasnije policija je nekoliko kilometara dalje u Jesenovečkoj ulici u mjestu Jesenovec pronašla ostavljeno vozilo s neoštećenim bankomatom.

Lopovima za sada nema ni traga, a što ih je natjeralo da svoj plijen ostave na cesti za sada nije poznato.