Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijatelj se nije pojavio

David Komšić ponovno na optuženičkoj klupi – zbog otmice Kristine Krupljan uoči njezina ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je nedavno nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora zbog ubojstva Kristine Krupljan (20) koju je nožem ubo 88 puta, Davidu Komšiću (20) stigao je na "naplatu" još jedan grijeh iz tog doba.

Na optuženičkoj klupi s Komšićem zbog tog divljaštva našli su se još i braća Arjan (23) i Armend Rexhepi (23) te Filip Filipović (23), no s obzirom na nedolazak 23-godišnjeg Armenda koji se netom prije rasprave telefonski ispričao da je na sezonskom radu u Medulinu, sutkinja je izdala dovedbeni nalog, ali kako ga policajci nisu zatekli na adresi jutros, raspravu je morala odgoditi, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo David Komšić (Foto: Dnevnik.hr) dobio bi najviše 10 godina Novi obrat u slučaju Komšić: Ubojica traži da mu se sudi kao žrtvi nakon što je 88 puta izbo trudnu Kristinu Krupljan Slika nije dostupna olakotne okolnosti Trudnu djevojku (18) brutalno izbo nožem: Vrhovni sud smanjio kaznu Davidu Komšiću

Tereti ih se da su u studenom 2016. godine u jutarnjim satima na Bukovačkoj cesti u Zagrebu protupravno oduzeli slobodu Kristini Krupljan (18), koju je Komšić ubio u veljači prošle godine, te joj oštetili automobil.

"Okrivljeni Armend Rexhepi ispričao je svoj nedolazak telefonski prije rasprave navodeći da ga gazda ne pušta. Pritom je naveo i da je prošli tjedan u petak pokušavao kontaktirati raspravnog suca. Poziv za sud, međutim, Armend Rexhepi primio je 16. travnja i imao je dovoljno vremena za organizaciju, pa sve upućuje na izbjegavanje sudskog postupka.

Po djelatnicima IV. policijske postaje, jutros nije zatečen na adresi stanovanja, a njegov otac Šaban Rexhepi rekao je da mu je sin već 10-ak dana na sezonskom radu i da ne zna točnu adresu restorana gdje radi", rekla je sutkinja na početku suđenja tražeći da mu se onda odredi istražni zatvor.

Tužiteljstvo za Komšića traži dvije godine i četiri mjeseca zatvora, a za ostale dvije godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene