Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić. star 25 godina, slomio je vratnu kralježnicu uslijed pada sa šetnice na plažu, u dubinu od 10-ak metara. Bio je u društvu djevojke, također državljanke Australije.


Australski državljanin Owen Christofer B. (25) nesretnim je slučajem poginuo u subotu malo iza ponoći u Bolu na Braču. U društvu svoje 25-godišnje djevojke Laure M., također državljanke Australije, šetao je nedaleko od hotela Elaphusa. Oboje su bili pod utjecajem alkohola.

Vezani članci Policija U moru na Hvaru nestao muškarac, pomorska policija i Lučka kapetanija tragaju za njime Građani pale svijeće na mjestu stradavanja motorista i biciklista - 1 VIDEO Građani se okupili na mjestu nesreće u Zagrebu i palili svijeće: "Neki plaču, emotivno je"

Mladić je otišao pomokriti se, ali se pokliznuo i pao u provaliju duboku 10-ak metara, od šetnice do plaže. Liječnik koji je došao mogao je jedino konstatirati smrt. Usljed pada, Australac je slomio vratnu kralježnicu. Policija je obavila očevid na mjestu nesreće. Nisu našli tragove koji bi upućivali na nasilje. (Agencija Vlm)