Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži lopova iz Čakovca

Biciklom se dovezao ženi iza leđa pa joj iz ruku istrgnuo torbicu s novčanikom i pobjegao

Krađa, ilustracija (Foto: Getty)
Krađa, ilustracija (Foto: Getty) Foto: Getty
U četvrtak se u Čakovcu dogodila krađa, a policija moli građane za pomoć u pronalaženju lopova.

U četvrtak oko 17 sati u Čakovcu, na parkiralištu u Vukovarskoj ulici, nepoznati počinitelj počinio je tešku krađu na naročito drzak način na štetu 66-godišnjakinje.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Provjera novčanica, ilustracija Movie Money Na sjeveru Hrvatske otkrili skupinu koja je krivotvorila novac: Pogledajte kako ustanoviti je li riječ o lažnim eurima

Biciklom se straga dovezao do žene te joj iz ruke istrgnuo torbu u kojoj se nalazio novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

"Opis počinitelja: muškarac u dobi između 25 i 30 godina, slabije tjelesne građe, svjetlije puti, visine oko 165 cm, obučen u majicu sive boje i plave kratke hlače, na glavi je nosio sivu kapu, tzv. šiltericu. S mjesta događaja udaljio se na manjem sivom biciklu", priopćeno je iz PU međimurske.

Mole građane koji raspolažu s korisnim informacijama u vezi s ovim događajem da se jave u najbližu policijsku postaju, odnosno pozivom na 192 ili slanjem e-poruke na medjimurska@policija.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene