Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Nečovjek kod Koprivnice bacio psa u bunar dubok 12 metara, vatrogasci ga spasili u zadnji čas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podiglo je optužnicu protiv 47-godišnjaka zbog mučenja psa kojega je bacio u bunar. Dokaže li mu se krivica, prijeti mu kazna zatvora u trajanju do godinu dana.

47-godišnjaka terete da je 24. studenoga u dvorištu obiteljske kuće u okolici Koprivnice uzeo svojeg psa mješanca i bacio ga u bunar dubine dvanaest metara. Pas je zbog toga zadobio tjelesne ozljede, a iz bunara su ga spasili vatrogasci.

Pročitajte i ovo Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

Kaznenu prijavu protiv 47-godišnjaka podnijela je policija. Istragom su utvrdili da je 47-godišnjak u prijepodnevnim satima, u nedjelju 24. studenoga, svojeg psa mješanca bacio u bunar dubine 12 metara u dvorištu zapuštene kuće u naselju Cvetkovec, desetak kilometara udaljenom od Koprivnice. U bunaru se u to vrijeme nalazila manja količina vode.

Životinju su iz bunara izvadili vatrogasci JVP-a Koprivnica koje su pozvali susjedi, a preuzeo ga je djelatnik Veterinarske stanice Koprivnica, priopćila je PU koprivničko-križevačka.

Dokaže li mu se krivica, 47-godišnjaku prijeti kazna zatvora u trajanju do jedne godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene