Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljudskost ispred pohlepe

Nesebična gesta: Pošteni nalaznik vratio oko deset tisuća kuna, policija pronašla vlasnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija zahvaljuje muškarcu koji je pronašao novac i koji je svojom nesebičnom gestom ukazao na važnost poštenja i pomoći svojim sugrađanima.

Jedna lijepa gesta muškarca iz Pule donijela je olakšanje i osmijeh na lice ženi koja je jučer izgubila novac. Naime, u policiju u Puli jučer u jutarnjim satima došao je stariji muškarac koji, unatoč tome što je učinio dobro djelo, želi ostati anoniman te je predao omotnicu u kojoj se nalazilo oko deset tisuća kuna.

Muškarac je omotnicu pronašao na nogostupu u Zagrebačkoj ulici. Kada je ugledao što se nalazi u njoj, odmah je novac predao u policijsku postaju. Policajci su ubrzo pronašli vlasnicu koja je izgubila omotnicu te je uz zahvalu poštenom nalazniku preuzela novac, koji je prethodno podigla za plaćanje računa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lijepa priča iz Pule Zbog koronavirusa završila na minimalcu pa se pohvalila onim što je doživjela: "Svaka čast čovjeku, tako to rade veliki ljudi"

Pročitajte i ovo Ivana Canki "Izrazito karakterna, iskrena" Priča kao iz bajke: Tko je gospođa koja je zagrebačkoj gimnaziji ostavila bogatstvo?

Policijska uprava istarska zahvaljuje muškarcu koji je pronašao novac i koji je ''svojom nesebičnom gestom, u ovim teškim vremenima, ukazao na važnost poštenja, iskrenosti i pomoći svojim sugrađanima''.

Imate li i vi inspirativnu priču? Nekome ste pomogli ili je netko vama učinio dobro djelo? Pišite nam na budimokaooni@novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene