Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Milan Sabic/Pixsell

Policija zahvaljuje muškarcu koji je pronašao novac i koji je svojom nesebičnom gestom ukazao na važnost poštenja i pomoći svojim sugrađanima.


Jedna lijepa gesta muškarca iz Pule donijela je olakšanje i osmijeh na lice ženi koja je jučer izgubila novac. Naime, u policiju u Puli jučer u jutarnjim satima došao je stariji muškarac koji, unatoč tome što je učinio dobro djelo, želi ostati anoniman te je predao omotnicu u kojoj se nalazilo oko deset tisuća kuna.

Muškarac je omotnicu pronašao na nogostupu u Zagrebačkoj ulici. Kada je ugledao što se nalazi u njoj, odmah je novac predao u policijsku postaju. Policajci su ubrzo pronašli vlasnicu koja je izgubila omotnicu te je uz zahvalu poštenom nalazniku preuzela novac, koji je prethodno podigla za plaćanje računa.

Panorama Pule Zbog koronavirusa završila na minimalcu pa se pohvalila onim što je doživjela: "Svaka čast čovjeku, tako to rade veliki ljudi"

Ivana Canki Priča kao iz bajke: Tko je gospođa koja je zagrebačkoj gimnaziji ostavila bogatstvo?

Policijska uprava istarska zahvaljuje muškarcu koji je pronašao novac i koji je ''svojom nesebičnom gestom, u ovim teškim vremenima, ukazao na važnost poštenja, iskrenosti i pomoći svojim sugrađanima''.

Imate li i vi inspirativnu priču? Nekome ste pomogli ili je netko vama učinio dobro djelo? Pišite nam na budimokaooni@novatv.hr.