Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Od nje se mnogo očekuje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ana je mlada grafičarka koja je već nanizala brojne uspjehe,. Upravo se vratila sa stipendije u Berlinu, a već se sprema za odlazak u Pariz.

Tek joj je 27, ali iza mlade grafičarke Ane Sladetić već je mnogo uspjeha. Brojne izložbe, ali i nagrade poput one za najbolju diplomanticu akademije i prvu nagradu koji je osvojila na tridesetom salonu mladih daju joj kaže samo još veći poticaj.

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

>> Oni su Bolja Hrvatska 2012. godine!

Ana se upravo vratila sa stipendije u Njemačkoj, a za desetak dana opet odlazi i to u grad umjetnika - Pariz. Iako je jako mlada Ana već radi na doktoratu i to na temu na temu zidina. Kako bi bio što kvalitetniji nije joj bilo teško otići čak ni na drugi kraj svijeta, u Kinu, ali i Berlin i Haag.

Ova mlada umjetnica sve je traženija, a u umjetničkim krugovima od nje se mnogo očekuje. Kako Ana radi pogledajte večeras u još jednom izdanju Bolje Hrvatske u Dnevniku Nove TV u 19:15.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene