Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otkrivena osvježena Suzuki Grand Vitara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suzuki je bez puno pompe u Japanu predstavio osvježeni Escudo, nama poznat kao Grand Vitara.

Da bi zadržali interes kupaca, u Suzukiju su se odlučili na predstavljanje nove generacije Grand Vitare koja je na domaćem japanskom tržištu poznata pod imenom Escudo. Promjene će zahvatiti i modele izvan domaćeg japanskog tržišta, tako barem tvrde izvori iz odjela za odnose s javnošću Suzukija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Izvana je Grand Vitara dobila tek lagano osvježen izgled s redizajniranom prednjom rešetkom. Pomlađen je i izgled prednjeg branika s detaljima u crnoj boji, zatamnjenim svjetlosnim sklopovima dok je obogaćen i izbor alu-naplataka. Na stražnjem kraju više nema rezervne gume a za pretpostaviti je da je nova lokacija iste ispod vozila.

Za razliku od spomenutih promjena na vanjskom izgledu vozila, u unutrašnjosti je sve ostalo gotovo nepromijenjeno. Jedina novost u interijeru dolazi u obliku novih materijala i boja za sjedala i obloge vrata.

Japanski kupci dobiti će i posebno izdanje 'X-Adventure' koje dolazi u ekskluzivnoj 'Bison Brown Pearl Metallic' boji te je dodatno vizualno naglašeno 18-inčnim naplatcima, kromiranom prednjom rešetkom, zatamnjenim staklima, stražnjim spojlerom te bogatijom standardnom opremom koja u ovom slučaju uključuje panoramski krov i presvlake od brušene kože s detaljima u kontrastnoj crvenoj boji na sjedalima, upravljaču i ručici mjenjača.

Na domaćem japanskom tržištu, Grand Vitaru pogoni 2.4-litreni motor koji dostavlja 164 KS (122 kW) te 225 Nm okretnog momenta. Isti može doći uparen s 5-stupanjskim ručnim mjenjačem ili 4-stupanjskim automatikom.

Za sada još nema konkretnih podataka i fotografija o modelima za europu. Dok čekamo iste pogledajte našu foto galeriju Escudo modela za japansko tržište.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene