Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Limitirani Clio RS Red Bull Racing RB7 Edition

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Clio RS Red Bull Racing RB7 novo je limitirano izdanje vrućeg hatchbacka koje će osim zadivljujućeg izgleda biti opremljeno najnovijim tehnološkim rješenjima iz umova stručnjaka u Renault Sport Technologies.

Clio RS Red Bull Racing RB7 najnovije je u nizu limitiranih izdanja Clio RS modela koje se nadograđuje na sve kvalitete i karakteristike standardnog Clio RS 200 modela, a vjerujemo da niti jedan ljubitelj ovog performansnog malog hatchbacka neće moći ostati razočaran.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Džepna raketa [TEST] Renault Clio R.S. 200 EDC Monaco GP Slika nije dostupna 220 KS i 260 Nm Renault predstavio Clio R.S. 220 Trophy EDC

Pored crno-žutog eksterijera, novo limitirano izdanje karakteriziraju 18-inčni crni Interlagos naplatci omotani Bridgestone RE050A gumama, istima kakve se nalaze i na Megane RS Trophy izdanju koji je u lipnju 2011. godine osvojio novi brzinski rekord po krugu na poznatom Nordschleifeu. Klasična crna boja karoserije, 'Profond Black', ukrašena je detaljima u 'Sirius Yellow' žutoj boji koja krasi F1 prednje krilo, kućišta vanjskih retrovizora i difuzor, za dodatan dojam ekskluzivnosti ali istovremeno i naglašavajući F1 pedigree limitiranog izdanja.

Pod poklopcem motora se nalazi dobro poznati 2.0-litreni motor koji dostavlja 203 KS što je više od 100 KS po litri. Ubrzanje do 100 km/h traje 6.8 sekundi uz 225 km/h maksimalne brzine. Sportski karakter limitiranog hatchbacka dodatno je naglašen dizajnom krovišta u kockastom uzorku te Red Bull Racing oznakama na vratima automobila.

Zamamne performanse popraćene agresivnim, sportskim izgledom kod Clio RS Red Bull Racing RB7 izdanja svoju interpretaciju nalaze i u interijeru vozila s paketom opreme koji uključuje automatsku klimu, automatsko paljenje svjetala, hands-free karticu, Recaro sportska sjedala presvučena u tkaninu žute boje, Renault Sport oznaku na ručici mjenjača, posebnu pločicu sa serijskim brojem vozila i audio konektor koji omogućava da priključite iPod ili USB stick na originalni autoradio sustav.

Limitirani Clio RB7 također dolazi opremljen i RS Monitorom, elektroničkim on-board sustavom za prikupljanje i prikaz podataka u stvarnom vremenu poput vremena ubrzanja od 0-100 km/h i drugih informacija s ciljem praćenja vlastitih voznih sposobnosti. Clio RS Red Bull Racing RB7 svojom izuzetno bogatom ponudom opreme zasigurno će oduševiti kupce koji vole da je njihov sportaš i tehnološki dobro potkovan.

Ovo posebno izdanje na jedinstven način donosi ono najbolje iz Renaultovih cestovnih automobila u kombinaciji s bogatim iskustvom stručnjaka iz Renault F1 tima koji stoje iza ekipa poput Red Bull Racinga, Lotus F1 Tima, Caterham F1 Tima i Williams F1 Tima koji ove sezone 2012. svoje nade polažu upravo u njih.

Clio RS Red Bull Racing RB7 prvo je limitirano izdanje u seriji koja će se u dogledno vrijeme proširiti i na Twingo RS i Megane RS modele.

Clio RS Red Bull Racing RB7 će se proizvoditi u limitiranoj seriji a isti će biti dostupan isključivo na europskom tržištu, točnije u Francuskoj, Španjolskoj, Švicarskoj, Belgiji i Austriji. Za ostale države treba napraviti poseban upit. Narudžbe se već zaprimaju a ne sumnjamo da će F1 izdanje popularnog hatchbacka naći svoje kupce vrlo brzo unatoč paprenoj cijeni od 27.900 eura
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene