Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Džepna raketa

[TEST] Renault Clio R.S. 200 EDC Monaco GP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da bi ekskluzivno bilo još posebnije, potrudio se Renault s posebnom edicijom svog sportskog mališana. Tako je jedan od najpopularnijih Hot-hatch automobila dobio i izvedbu posvećenu legendarnoj utrci Formule 1 koja čiji je obujam proizvodnje ograničen na tek 750 primjeraka.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon njih i električni modeli Renault - Budući RS modeli s hibridnom tehnologijom Slika nije dostupna Novi natjecatelj Renault Sport predstavio R.S. 01 snage od 507 KS

Renaultov sportski odjel oduvijek je volio posebne edicije, a moramo priznati da smo i mi njihovi veliki ljubitelji. Posebice kada vam u kratkom vremenu na test stigne "obična", ako bismo je uopće tako mogli nazvati, verzija Clija R.S., a nedugo nakon toga i njegova posebna edicija nazvana Monaco GP. Naravno, edicija je to posvećena legendarnoj utrci Formule 1, a Renault je najavio tek 750 primjeraka.

Možda će zanimljivo biti napomenuti i kako se pod oznakom Renault Sporta, od posljednje generacije ovog mališana, nude Clio GT, Clio Grandtour GT te Clio R.S. kakav smo u posebnoj izvedbi isprobali ovom prilikom. U ponudi na hrvatskom tržištu, cijena testiranog automobila bez navedene dodatne opreme iznosi 189.418 Kuna...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene