Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kako vam se dopada Widebody kit za Dodge Challenger SRT-8?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tunerska tvrtka s Floride , Ultimate Auto, predstavila je paket dodataka za karoseriju za Dodge Challenger SRT-8 sa kojima automobil dobiva potpuno novi izgled.

Naknadne dorade automobila definitivno su stvar ukusa. Stoga ćemo prepustiti vama da odlučite da li je ovaj 'widebody' kit tuning tvrtke Ultimate Auto za Dodge Challenger SRT-8 upravo ono što je ovom automobilu trebalo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine? Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom

Prvo što upada u oko su široki paneli za karoseriju od kompozitnih materijala. Challenger je dobio i redizajnirane prednje i stražnje branike, spojler na poklopcu prtljažnika te poklopac motora s prozirnim prozorom od pleksija koji otkriva pogonsku grdosiju, te nove svjetlosne sklopove, novu prednju rešetku, dvobojnu shemu u crno-sivoj za karoseriju i skrivene električne ručice vrata.

Spomenuti prošireni paneli omogućili su dovoljno mjesta za nove masivne 24-inčne kovane alu-naplatke u mat ugljenastoj crnoj boji marke Savini koji su na stražnjoj osovini omotani jednako masivnim Pirelli pneumaticima dimenzija 405/25 R24.

►►►   Dodge izbacio Challenger Rallye Redline

►►►   Dodge Charger SRT8

Zaista se ne bi moglo reći da je V8 HEMI 6.4-litreni motor sa 470 KS koji pogoni postojeći Dodge Challenger SRT-8 slab ili da mu manjka snage. Međutim, obzirom na trenutačan odnos snaga u klasi američkih muscle car-ova, Challenger ima 80 KS manje od Camara ZL1 i čak strašnih 180 KS manje od Shelby GT500 modela.

Tako bi, prema glasinama iz radionice Ultimate Auto, Challenger trebao dobiti dvije verzije dorade motora. Prva se bazira na ugradnji TVS2300 Supercharger sistema koji snagu podiže na 600 KS pri 5,500 okr/min. Ako vam takva izvedba nije dovoljna, tu se nalazi Twin Turbo kit koji snagu podiže na nevjerojatnih 800 KS.

Što dalje reći nego uživajte u galeriji fotografija ovog opakog Challengera!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene