Obavijesti Video Pretražite Navigacija

BMW 116d M Edition

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedinstveno zadovoljstvo u vožnji u automobilu premium kompaktne klase - BMW Serije 1.

Automobil sa stražnjim pogonom koji je i dalje mjerilo vozačkih performansi u svojoj klasi i sinonim za učinkovitost, pouzdanost i inovativnu opremu. Od svojeg predstavljanja 2004. godine u svijetu je prodan u gotovo 1,9 milijuna primjeraka, a takvi prodajni rezultati izravno proizlaze iz činjenice da BMW Serije 1 uspješno kombinira sport i eleganciju, dinamičnost i učinkovitost, agilnost i udobnost. Takva svestranost čini ga savršenim izborom za ljubitelje dinamične vožnje, ali i one koji cijene praktičnost, udobnost i prepoznatljivu BMW-ovu pouzdanost i kvalitetu.

Priča o uspješnom BMW-u Serije 1 sada dobiva svoj nastavak: ponudom modela 116d M Edition s bogatim paketom opreme koji je dostupan za Vas po cijeni od 25.722* eura s uključenim PDV-om, posebnim porezom i BSI servisnim paketom. Velik međuosovinski razmak i kratki prevjesi jamče dinamičan oblik standardan kod BMW modela koji je uz M Edition paket opreme dodatno izražen i pojačava sportski duh Serije 1. U ovu je posebnu ponudu uključen i M sportski paket koji izvana donosi branike moćnijeg izgleda sa širim otvorima za zrak, šire pragove i sportske naplatke, dok unutrašnjost oplemenjuje materijalima poput Alcantare i aluminija, sportskim trokrakim upravljačem i ručicom mjenjača i sportskim sjedalima. Osim sportskog karaktera, posebna ponuda uključuje i opremu koja će dodatno povećati udobnost i sigurnost u vožnji. Tako su u ponudu uključena izvrsna Xenon svjetla, tempomat s funkcijom kočenja, hands-free uređaj s USB priključkom, stražnji parking senzori itd. Ti dodaci čine vožnju ugodnijom i sigurnijom, a zahvaljujući pravilnom rasporedu svih komandi i intuitivnosti sučelja, vrlo brzo ćete se priviknuti na vaše novo vozačko okruženje. Metalik boja koja je uključena u cijenu povećava ekskluzivnost i pruža dodatnu mogućnost individualizacije Vašeg modela 116d M Edition.

Iako oznaka modela sugerira drugačije, u model 116d ugrađen je dvolitreni turbodizelski motor. Razvija 116 KS, a prosječno troši svega 4,3 l/100 km zahvaljujući primjeni EfficientDynamics mjera kao što su Auto Start-Stop sustav, rekuperacija energije kočenja, ECO PRO način rada itd. Uz to, svaki model Serije 1 standardno dolazi sa Driving Experience Control prekidačem kojim se mijenjaju postavke vozila čime se dodatno utječe na karakter vozila. Uz takve izmjene karaktera vozila jednostavnim pritiskom na tipku slaže se i poseban ugođaj u vožnji koji je unaprijeđen i M sportskim paketom koji poboljšava voznu dinamiku i 116d pretvara u okretnu jurilicu s niskom potrošnjom.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene