Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rijkaard želi sjajnog Ibričića u Galatasarayju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško će biti Hajduku zadržati sjajnog igrača, pitanje je samo tko će ga i za koliko odvesti.

Počeo je novi krug zanimanja europskih klubova za ponajboljeg igrača HNL-a. Turski mediji pišu kako se prvi na posao bacio Galatasaray kojeg vodi nizozemski stručnjak Frank Rijkaard. Spominje se cifra od 4,5 milijuna eura, no naravno da je to debelo premalo za Ibru. SN pišu kako Turci nude osam milijuna, što je puno realnija cijena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Baroš iz Lyona u Galatasaray Slika nije dostupna Meira iz Stuttgarta u Galatasaray

>> Dinamo slavio na krilima Rukavine, Hajduk opet uvjerljiv!

Ibričić je prije nekoliko dana izjavio kako bi u Splitu mogao ostati do kraja karijere. Svaguša mu je podebljao ugovor, kliče mu preko 30 tisuća navijača čiji je apsolutni idol, uskoro će Hajduk zaigrati protiv Barcelone… No, realno je da će Ibro napustiti Poljud ove zime.

Hajduk bi nakon 4:1 protiv Uniree trebao ući u Europa ligu, što bi Splićanima donijelo Europu do Božića. Ako se dogodi čudo pa Hajduk prođe skupinu, Ibro bi ostao do ljeta, a ako Hajduk osvoji prvenstvo, BiH reprezentativac čak bi ostao zbog kvalifikacija za Ligu prvaka te utakmice s Barcom u ljeto 2011. No, najrealnija je opcija odlaska ove zime.

Do tada će Ibričić sigurno podići svoju cijenu u europskom izlogu šest utakmica Europa lige. Hajduk neće moći odbiti ponude i Senijad će se zahvaliti Sjeveru. To znaju i u Hajduku i neće mu praviti probleme pri odlasku. Ibro je puno dao Bijelima, a novi milijuni u blagajnu ćže dobro doći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene