Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Realu pobjeda u 95. minuti iz penala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Real Madrid došao je do vrijedne pobjede u gradskom derbiju protiv Aletico Madrida, a trijumf im je donio Higuain u 95. minuti, golom iz kaznenog udarca.

Real Madrid nastavlja čupati bodove u stilu prošle sezone. Protiv Atletica su se izvukli doslovno u posljednjoj sekundi dvoboja. Na početku se činilo da će to biti laka utakmica za 'Los Galacticose', jer su poveli golom Van Nistelrooya već u 30 sekundi utakmice, a onda i dobili igrača više, kad je u 30. minuti isključen Perea.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Riazor već 17 godina neosvojiva tvrđava za Real Madrid Slika nije dostupna Realu do superkupa sa 9 igrača

No, Ruud Van Nistelrooy upropastio je dobar dojam s početka crvenim kartonom u 38. minuti i tad se utakmica zakomplicirala. Atletico je pritiskao sve do 89. minute, kada je Simao zabio iz slobodnog udarca 1:1.

Ipak, dramatičan završetak utakmice donio je još i kazneni udarac za Real u 95. minuti, nakon prekršaja na Drentheu, kojeg je Higuain pretvorio u još jednu tijesnu pobjedu Real Madrida.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene