Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Riazor već 17 godina neosvojiva tvrđava za Real Madrid

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prvom kolu španjolske nogometne lige Deportivo je na svom Riazor stadionu pobijedio Real Madrid rezultatom 2:1, što je veliko iznenađenje, s obzirom na igru koju su prikazali protiv našeg Hajduka.

Deportivo protiv Hajduka nije izgledao kao moćna europska momčad, dapače. Malo je nedostajalo da izgube od splitskog kluba. No, protiv Reala su igrali mnogo bolje. Očito ih Madrižani motiviraju na dobru igru, jer Real nije pobijedio na Riazoru već pomalo nevjerojatnih 17 godina. Nije im to uspjelo ni ove sezone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Realu do superkupa sa 9 igrača Slika nije dostupna Primera: Real Madrid - Levante 5:2

Deportivo je poveo već u prvom poluvremenu. Mista je iskoristio jedno kvalitetno ubacivanje i to je bilo 1:0. U nastavku je Van Nistelrooy izjednačio, no ubrzo je Alberto Lopo zabio pobjednički pogodak za domaće. Real nije igrao loše, samo mu je nedostajala učinkovitost. Deportivo je to znao kazniti.

Za trenera Schustera ovo je najgori mogući scenario početka sezone. Nakon što su Madrižani cijelo ljeto proveli naganjajući pojačanja, da bi ih na kraju odbili i Ronaldo i Cazorla i Villa, trebao im je jedan dobar rezultat da umire kritičare. No, to se nije dogodilo. Jedina dobra stvar za Real je to što je i Barcelona stradala na gostovanju kod Numancie, tako da ovaj poraz neće biti ključan u borbi za naslov prvaka. Uostalom, sezona je tek počela, Schustera i društvo prava iskušenja tek čekaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene