Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pobuna navijača Zadra: Tko je vlasnik kluba, Grad ili Sinovčić?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon najnovije pobune navijača Dinama, vrlo slična stvar dogodila se i u Zadru. U otvorenom pismu zadarskom gradonačelniku, članovi Tornada pitaju tko je vlasnik njihova voljenog kluba.

Pitanjem su navijači ciljali na 'klupskog šefa', Rena Sinovčića. On ih je razljutio uvredama nakon nedavnih navijačkih protesta zbog loših rezultata zadarskog kluba.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Natpis 'Reno odlazi!' odavno je prebojen i strašilo s gola je maknuto. Ptice su se vratile na Stanove. Ostale su samo zapaljene tribine. Tornado se ogradio od svega, ali su iskoristili priliku da se još jednom obračunaju s Renom Sinovčićem.

'Gospodine Kolega, u ime svih pripadnika Tornada, svih navijača NK Zadra, svih građana grada Zadra želimo da nam kažete čiji je klub NK Zadar? Da li je to klub u vlasništvu grada Zadra ili u vlasništvu Rena Sinovčića?', stoji u pismu upućenom zadarskom gradonačelniku.

U Tornadu nisu htjeli davati izjave. No, gradonačelnik Kolega rado je odgovorio na pitanje navijača.

Da li je to klub u vlasništvu grada Zadra ili u vlasništvu Rena Sinovčića 'Nogometni klub Zadar je klub, športski klub koji funkcionira sukladno zakonu o športu. On ima svoju skupštinu koja bira izvršni odbor i koji bira svoje organe koji zapravo provode izvršnu politiku, od direktora može angažirati i vanjske suradnike', rekao je gradonačelnik prilično banalizirajući pitanje navijača.

Navijači su vanjskom suradniku zamjerili što si dopušta odlučiti tko može na stadion, a tko ne.

'Nije ga ni bilo, niti će ga biti! Rat ne postoji i smatram da je svaki korektan navijač koji dođe navijati dobrodošao u klub i da podrška nam svaka treba', rekao je 'vanjski suradnik' Sinovčić.

U klubu su spremni na nastavak suradnje s navijačima, ali kažu vrijeme je da se skinu rukavice i da se u javnost istupi poimenice, a ne iza naziva navijačke udruge.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene