Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maradona potpisuje za Inter?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik milanskog Intera Massimo Moratti potvrdio je da će argentinskoj nogometnoj legendi Diegu Maradoni ponuditi posao u svom klubu.

Maradona je svojedobno bio najbolji nogometaš svijeta, a neki ga smatraju i najboljim svih vremena. U karijeri je osvojio Svjetsko prvenstvo, titulu prvaka Italije i Argentine, kup Španjolske i Italije te hrpu individualnih nagrada, od kojih su najimpresivnije: Najbolji igrač SP 1986, FIFIN Gol stoljeća te FIFIN igrač stoljeća (prema glasovima publike).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uvijek simpatičan PAPA OPET ODUŠEVIO Pljesak, zagrljaj i pitanje kojem se nitko nije nadao Slika nije dostupna Optužen za dvije pljačke banke SAD: Doseljenik iz Srbije u kući imao 'tvornicu bombi'

U Italiji će Maradona ostati zapamćen po sjajnoj igri u dresu Napolija, kluba koji je u svojoj povijesti samo dvaput osvojio naslov prvaka Italije, a oba puta predvođen slavnim Argentincem, 1987. i 1990. godine.

Interov predsjednik Massimo Moratti najavio je povratak 'Malog zelenog' na talijanski poluotok, ovaj put kao dio njegovog kluba.

''Dat ćemo posao Diegu. On predstavlja nešto važno i uspio se izvući iz nevolja,'' izjavio je Moratti za Gazzetta dello Sport.

Inter će najverojatnije Maradoni ponuditi posao skauta za južnoameričko područje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene