Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fowler u Blackburnu, David Silva pauzira tri mjeseca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometaš Robbie Fowler (33) potpisao je tromjesečni ugovor s premijerligašem Blackburn Roversima, a reprezentativni veznjak Valencije David Silva (22) zbog ozljede lijevog gležnja pauzirat će tri mjeseca.

"Fowler je dokazani golgeter i drago mi je da je potpisao za nas. Ako se dokaže, siguran sam da ćemo produžiti ugovor", izjavio je u petak trener Roversa Paul Ince, koji je za vrijeme igračke karijere bio suigrač Fowleru u Liverpoolu.

Pročitajte i ovo Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga užas u Velikoj Gorici Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem Trampolinski park Vlasnici dobili kazne Nakon zabave u trampolinskom parku mnogi završili u bolnici: "Nikada me ništa nije tako boljelo"

Robbie Fowler je najveći dio igračke karijere proveo u Liverpoolu za kojeg je zabio 128 golova. Prošlu sezonu igrao je u Cardiff Cityju, a od sredina srpnja bio je na probi u Blackburnu.

David Silva je jedan od najzaslužnijih što je Španjolska ovog ljeta osvojila naslov europskih prvaka. No, tijekom EP-a ozlijedio je gležanj i nakon što terapije nisu dale očekivani rezultat, liječnici Valencije preporučili su mu da ode na operaciju.

Silva bi trebao biti operiran sljedećeg tjedna u klinici Quiron u Barceloni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene