Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Engleska nogometna 'gay' ekipa osvojila naslov svjetskog prvaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleska nogometna ekipa sastavljena isključivo od homoseksualaca - Stonewall Lions FC - pobijedila je na Svjetskom nogometnom prvenstvu homoseksualaca ekipu Argentine s 5:0, pokazavši tako svojoj heteroseksualnoj nogometnoj braći kako se u stvari igra nogomet.

Ovo je treća uzastopna pobjeda engleske nogometne 'gay' ekipe na Svjetskom prvenstvu na kojem je sudjelovalo 40 timova. Osim toga, prošli je mjesec Stonewall osvojio i Europsko nogometno gay prvenstvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se"

Engleska je Svjetski kup u nogometu posljednji put osvojila davne 1966, a usprkos obećanjima nikako da se dokaže na međunarodnoj "loptačkoj" sceni. Posljednji rezultat, neriješeno 2:2 s Češkom izazvao je oštre kritike.

Ali je zato "sjajno što engleska gay ekipa ne prestaje donositi kući trofeje", kazao je aktivist za prava homoseksualaca Peter Tatchell.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene