Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beckham smiruje strasti: Ne tražimo osvetu protiv Hrvata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iskusniji engleski reprezentativci pokušavaju smiriti atmosferu uoči gostovanja u Zagrebu. Beckhamu se u tome pridružio i Terry koji je jučer dao potpuno suprotnu izjavu.

Engleze itekako peku dva poraza od Hrvatske koja su doživjeli u kvalifikacijama za Euro. Njihovi snovi o Europskom prvenstvu razbijeni su te divne londonske noći na Wembleyu. Prilika za osvetu stigla je brzo, sudbina se poigrala i ždrijeb je ponovo odlučio suprostaviti Hrvatsku i Englesku u borbi za završni turnir.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: Stigli Capello, Beckham i društvo Slika nije dostupna Beckham ponovno kapetan Engleske?

'Nije stvar u izravnjavanju računa. Samo želimo ostvariti dobar rezultat i odigrati što bolje', kaže Beckham. 'Znamo da su Hrvati jaka momčad, imaju neke odlične igrače, a čeka nas i neprijateljska atmosfera.'

Njegov kapetan Terry prije nekoliko je dana tražio motiv i potporu navijača upravo na račun osvete Hrvatima. Sada je, čini se, promijenio ploču.

'Ovo je nova kampanja, idemo tamo osvojiti tri boda. Bilo bi lijepo startati sa šest bodova. Moramo odgovoriti izazovu, no isto tako znamo da će biti teško i da Hrvati nisu izgubili kod kuće jako dugo vremena.'

'U utakmicu moramo ući hladne glave ne misleći na prošli susret s njima', rekao je tragičar finala Lige prvaka i kapetan reprezentacije Engleske. 

>> John Terry: 'Vrijeme je za osvetu!'

Na utakmici u Zagrebu, koja je na rasporedu ove srijede, u prvu momčad bi se trebao vratiti Joe Cole koji je svojim ulaskom u igru odveo Englesku do pobjede. Na klupu će tako indisponirani Stewart Downing. Također, Capello će u igru umjesto mladog Walcotta od prve minute ubaciti i Davida Beckhama na čije iskustvo don Fabio ponajviše računa.

'Vidjet ćemo hoću li krenuti od početka. Na kraju krajeva, bitna je momčad, a ne pojedinac. Radili smo i igrali kao momčad što je najvažnije. Moje iskustvo je veliko, no neki mlađi igrači su također iskusni jer su igrali neke od najvažnijih utakmica na svijetu', rekao je Becks i dodao:

'Imamo to iskustvo i trebat će nam u srijedu.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene