Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od najbogatijih žena svijeta Slavica Ecclestone nakon priče o razvodu od svojeg Bernija prvi se put pojavila u Hrvatskoj. O razvodu, podjeli imovine i Berniju ni riječi.


Istra, tenis hrvatskih majstora ili ugodno društvo razlog su konstantnog osmjeha na licu Slavice Radić Ecclestone. U društvu najveće kreme hrvatskog društva od politike do estrade Slavica je dva dana za redom davala potporu VIP lože. Konstantno društvo radio joj je prvi čovjek olimpijskog odbora Zlatko Mateša inače vjeran prijatelj. Uz njega stalna pratnja Slavici je i brat Zoran.

Vezani članci U prometnoj nesreći u Žminju sudarili su se osobni automobil i kamion - 4 Stravična nesreća u Istri: U direktnom sudaru s kamionom ozlijeđena dvojica mladića Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Nives i Ivana malo toga ostavile mašti: "Podsjetile ste me koliko volim Hrvatsku"

Osim tenisa Slavica uživa u svim čarima istre. 'Bili smo sinoć vani. Uživali smo u istarskim vinima, Slavica obožava Istru i sve što s Istrom ima veze', rekao je Radimir čačić, predsjednik Teniskog saveza. Od pomirbe para koji se posljednji puta zajedno u medijima pojavio pred Novu godinu i to u Beogradu čini se ništa. Iako se pričalo kako su zajedno na skijanju vrlo brzo u javnost je procurila vijest kako je Bernie viđen u društvu mlađe ljepotice. Slavica ni to nije komentirala. Šef Formule 1 i hrvatski zet Bernie prodao je 57 milijuna funti vrijednu palaču u Londonu jer se njegova supruga Slavica nije željela tamo preseliti. Saga o razvodu para teškog 3 milijarde funti nastavlja se.