Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica pljačkaša koji su opljačkali draguljarnicu u Milwaukeeju nisu stigli daleko s novcem i draguljima, jer ih je opljačkala druga grupa pljačkaša…


Kako je poručnik Thomas Welch prenio medijima, nakon originalne pljačke na ulici je došlo do obračuna između prve i druge skupine pljačkaša, iz kojeg je ona originalna skupina, koja je obavila teži dio posla, izvukla kraći kraj. No usprkos tome pljačkaši se nisu tako lako htjeli pomiriti s gubitkom plijena te su sjeli u auto i krenuli u potjeru za parom pljačkaša koji ih je opljačkao nakon pljačke.

Vezani članci Pogled na ulice - 24 Google View pun je bizarnih prizora, nevjerojatno koliko su često kamere u pravo vrijeme na pravom mjestu Javni prijevoz Javni prijevoz još je luđi za vrijeme pandemije, pogledajte ove bizarne prizore

Uslijedila je luda potjera po gradu, koja nije prošla nezamijećeno od lokalnih predstavnika zakona, koji su se priključili 'veseloj povorci'. Nedugo nakon toga uhićena je i prva i druga skupina pljačkaša te se ispostavilo da su prvu 'originalnu' skupinu sačinjavali 40-godišnji i 37-godišnji, a drugu 27-godišnji i 22-godišnji muškarci, svi iz Illinoisa.

Policija je napomenula da još uvijek tragaju za opljačkanim draguljima i gotovinom, a vjerujemo da je samo pitanje vremena kada će netko odlučiti snimiti komediju o dotičnom događaju.