Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uoči majčinog dana, žene i muškarci iz cijelog svijeta putem interneta birali su najprivlačnije holivudske slobodne mame. Čini se da zvijezda nekada popularne 'Spasilačke službe', nije pala u zaborav...


Prema online glasovanju povodom majčinog dana, titulu najprivlačnijih slobodnih holivudskih mama ponijele su Pamela Anderson i Sharone Stone.

Vezani članci Bebe Mame izbacile grudi kako bi snimile reakcije svojih beba, rezultati su neprocjenjivi Slika nije dostupna FOTO Klub seksi mama dobiva novu članicu

Slavna 42-godišnja Pamela trenutačno živi sa svoja dva sina u kamp-kućici. Iako joj je karijera već dugo na ledu, bivša Playboyeva zečica očito još uvijek mami uzdahe. Sharon Stone prešla je pedesetu, ali na izgledu bi joj pozavidjele mnogo mlađe djevojke. Poznata humanitarka ima troje posvojene djece, i kako kaže, smatra ih svojim najvećim uspjesima.

Na Forbsovoj listi holivudskih superseksi mama, koje uz obitelj stignu zaraditi i milijune, prvo mjesto ponosno nosi Madonna. No, za njom ne zaostaju ni Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie i Julia Roberts.

A ni super model Heidi Klum, koja je opet trudna. Ona nosi svoje četvrto dijete, a nema sumnje da će i nakon ove trudnoće ponovno zabljesnuti na modnoj pisti.

Ovim zvijezdama majčinstvo nije izgovor za zapušten izgled, no izgledati savršeno u svakom trenutku zasigurno je lakše kada milijuni sa sobom nose i mnoštvo pomoćnika.