Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radost za oči

Toplo, vruće, oni: Obnaženi vatrogasci pozirali sa štencima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda inače gase vatru, ovog su puta temperaturu podignuli za koji stupanj gore.

Premda se nalazimo tek u travnju, najzgodniji australski vatrogasci su se već prihvatili ozbiljnog posla ispred kamera. Naime, već dva tjedna vrijedno poziraju, a sve kako bi kalendar za 2017. godinu na vrijeme stigao na tisuće zidova.

Pročitajte i ovo Požar plastenika u Ludbregu - 2 Traje očevid FOTO/ VIDEO Veliki požar u Ludbregu: Vatra progutala plastenike i strojeve, ozlijeđen vatrogasac Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega

Ovoga su puta u ruke uzeli preslatke štence, a razlog tome je odluka da dio prihoda od prodaje kalendara ode u ruke Kraljevskog društva za prevenciju nasilja nad životinjama.

Seksi instrukcije: Angažirali su ljepotice da poduče narod kako pružati prvu pomoć

Podsjetimo, australski se vatrogasci tradicionalno fotografiraju obnaženi još od 1993. godine, te tako već 23 godine pomažu dječje bolnice. Do danas su prikupili više od milijun australskih dolara.

Pa ako je suditi prema prvim fotografijama objavljenima na Facebooku i Instagramu, sve sluti da bi sljedeća godina mogla biti rekordna kada je prodaja kalendara u pitanju.

Drage naše, uživajte u sljedećim prizorima. Poželite li vidjeti još koju fotografiju, samo slijedite linkove koje smo ostavili u prethodnoj rečenici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene