Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premda inače gase vatru, ovog su puta temperaturu podignuli za koji stupanj gore.


Premda se nalazimo tek u travnju, najzgodniji australski vatrogasci su se već prihvatili ozbiljnog posla ispred kamera. Naime, već dva tjedna vrijedno poziraju, a sve kako bi kalendar za 2017. godinu na vrijeme stigao na tisuće zidova.

Vezani članci Požar u Turskoj - 2 Vatrena stihija guta sve pred sobom: Poginule tri osobe, na tisuće vatrogasaca pokušava obuzdati požar Požar kod Rogoznice - 3 Veliki požar u Rogoznici, uz vatrogasce na terenu i kanader: "Gori iznad kuća, vatra ide prema magistrali"

Ovoga su puta u ruke uzeli preslatke štence, a razlog tome je odluka da dio prihoda od prodaje kalendara ode u ruke Kraljevskog društva za prevenciju nasilja nad životinjama.

Seksi instrukcije: Angažirali su ljepotice da poduče narod kako pružati prvu pomoć

Podsjetimo, australski se vatrogasci tradicionalno fotografiraju obnaženi još od 1993. godine, te tako već 23 godine pomažu dječje bolnice. Do danas su prikupili više od milijun australskih dolara.

Pa ako je suditi prema prvim fotografijama objavljenima na Facebooku i Instagramu, sve sluti da bi sljedeća godina mogla biti rekordna kada je prodaja kalendara u pitanju.

Drage naše, uživajte u sljedećim prizorima. Poželite li vidjeti još koju fotografiju, samo slijedite linkove koje smo ostavili u prethodnoj rečenici.