Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simona i Ante Gotovac jučer su viđeni u Zadru, i već kad su svi pomislili da su se opet pomirili, saznali smo zašto su se opet našli zajedno.


Ante je jučer došao u Zadar svojoj kćeri donijeti novce. Dogovor je pao da se nađu kod lunaparka na Boriku. Ante je dao novac Simoni te je inzistirao da odu negdje na večeru, da porazgovaraju uz obećanje da će večera proći bez incidenata.

Vezani članci Požar u centru Zadra 02 VIDEO Vatrogasci još na oprezu zbog buktinje koja je izbila u centru Zadra: Uzrok strašnog požara tek će se utvrditi Policijski očevid, ilustracija Tuga u Zadru nakon smrti motociklista: ''Napisao sam na Facebooku 'svi smo se vratili živi i zdravi'. A onda su počeli zvoniti telefoni...''

Simona je na to nevoljko pristala, naposljetku nije tražio ništa nemoguće, a ipak su zajedno živjeli nekoliko godina.

Otišli su u restoran, večera je prošla u ugodnoj atmosferi te su nakon toga odlučili prošetati.

U ugodnom naumu nakon izlaska iz restorana dočekala ih je nekolicina fotografa.

Iako su svi pomislili da se radi o mogućem pomirenju do toga ipak nije došlo.

'Isključivo se radilo o predaji novca. I dalje stojim iza svega što sam do sada rekla, pomiriti se neću', rekla nam je Simona. 'On je ipak otac mog djeteta i ja mu ne mogu braniti da je viđa. Donio je novce za nju i došao ju je vidjeti', dodala je.

Nadodaje da je njoj i Gabrieli u Zadru lijepo i da su se došle tamo opustiti i uživati, a svom suprugu Anti i dalje želi svu sreću u životu.