Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gost restorana u Dorsetu, za ovu priliku nazvan Geoff Moule, otvarajući kamenice koje je naručio za ručak primjetio je biser.


77-godišnji Moule tjednima već jede u tom restoranu, a kamenice su često na njegovom jelovniku. No, nikada prije nije bio te sreće i pronašao biser, piše Telegraph.co.uk.

Vezani članci Noćni klub, ilustracija Najveći prodor novog soja dosad: Božićna zabava se pretvorila u žarište omikrona? Zmija u restoranu FOTO Koji je ssspecijalitet dana? U splitski restoran dogmizala zmija

'Pronaći biser u kamenicama u obližnjem restoranu zaista je događaj', izjavio je Geoff te dodao kako u istom restoranu već dvije i pol godine ruča sveke nedjelje, a svaki put obrok započinje sa šest kamenica.

'Kada sam krenuo otvoriti kamenicu, primjetio sam biser koji je bio u ljušturi, maleni kamen u prirodno nepoliranom stanju. Bilo je to uzbudljivo iskustvo! Izvadio sam biser  koji su svi došli vidjeti', ispričao je Geoff.

To je prvi put da je netko pronašao biser u tri godine otkad je otvoren. Pronađeni biser navodno vrijedi oko 90 funti.

'Ovo se nije moglo dogoditi boljoj mušteriji', rekao je vlasnik restorana Nigel Bloxham.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju