Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gost restorana u Dorsetu, za ovu priliku nazvan Geoff Moule, otvarajući kamenice koje je naručio za ručak primjetio je biser.


77-godišnji Moule tjednima već jede u tom restoranu, a kamenice su često na njegovom jelovniku. No, nikada prije nije bio te sreće i pronašao biser, piše Telegraph.co.uk.

Vezani članci Racija u zagrebačkom restoranu Pušten vlasnik restorana o kojem priča cijela Hrvatska, odvjetnik poručio: "Hrana je bila pred kvarenjem, pozvao je najbliže prijatelje na ručak" Racija u zagrebačkom restoranu Dobar tek, ovo je racija! Policija upala u ilegalni restoran, zatekli 34 osobe, vlasnik priveden

'Pronaći biser u kamenicama u obližnjem restoranu zaista je događaj', izjavio je Geoff te dodao kako u istom restoranu već dvije i pol godine ruča sveke nedjelje, a svaki put obrok započinje sa šest kamenica.

'Kada sam krenuo otvoriti kamenicu, primjetio sam biser koji je bio u ljušturi, maleni kamen u prirodno nepoliranom stanju. Bilo je to uzbudljivo iskustvo! Izvadio sam biser  koji su svi došli vidjeti', ispričao je Geoff.

To je prvi put da je netko pronašao biser u tri godine otkad je otvoren. Pronađeni biser navodno vrijedi oko 90 funti.

'Ovo se nije moglo dogoditi boljoj mušteriji', rekao je vlasnik restorana Nigel Bloxham.