Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Diler droge nazvao je policiju jer je osjetio da mu prijeti opasnost, no nakon toga je zamoli dispečera da pričeka jer je upravo trebao prodati drogu.


Alejandro Melendez uhićen je nakon telefonskog poziva policiji u Clevelandu u Ohiu i optužen za posjedovanje kokaina i heroina. Prema policijskom izviješću Melendez je nazvao liniju za hitne slučajeve u subotu navečer jer je htio prijaviti kako ga dva naoružana čovjeka posmatraju.

Vezani članci Zapljena splitske policije 01 Jedna od najvećih zapljena splitske policije u proteklih godinu dana: Oduzeto više od četiri kilograma heroina i skoro pola kile kokaina Slika nije dostupna Zadar: Uhićena šestorka zbog 'dilanja' 400 grama heroina

No nakon toga je zamolio službenika s druge strane telefonske linije da pričeka, no nije prekrio slušalicu rukom, već se mogao čuti razgovor koji je vodio s jednim ovisnikom. 'Što trebaš? 10-pack? Treba ti 10-pack? U redu.', izgovorio je diler. Policijski službenik s druge strane telefona je znao o čemu se radi jer je 10-pack sleng za deset doza heroina.