Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neslužbeno se doznaje da je uhićeni muškarac već od prije policiji poznat zbog zlouporabe droga, a uhićen je nakon dojave da dila na Braču.


Više od 60 tisuća kuna vrijednih po sto grama heroina i "speeda" pronašla je policija kod 39-godišnjeg dilera u Supetru na Braču, doznaje se jutros u PU splitsko-dalmatinskoj.

Vezani članci Marihuana u 6 paketića (Foto: Screenshot) Zaustavili ga u Dubravi sa 6 kilograma marihuane, policiji je rekao da prevozi duhan Slika nije dostupna Zaplijenjen 'speed' i heroin vrijedni 20.000 kuna

Diler je otkriven još u ponedjeljak, kada su ga tijekom dana u Supetru na jednom parkingu zaustavili policajci iz Službe kriminaliteta droga, te kod njega pronašli 113,8 grama heroina i 101,1 gram amfetamina, tzv. "speeda".

On drogu skrivao u hladnjaku, a ona u grudnjaku

Priveden je u Split na kriminalističko istraživanje nakon kojega je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Neslužbeno se doznaje da je uhićeni muškarac već od prije policiji poznat zbog zlouporabe droga, a uhićen je nakon što je policija dobila dojavu da dila na Braču. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook