Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dio političara otkrio nam je kako obilježava Dan žena. Osim toga, doznali smo kako je izgledalo njihovo maturalno putovanje te zašto im se ne sviđa novo službeno vozilo Radimira Čačića.


Upravo Čačiću su ovaj tjedan svi htjeli zaviriti u garažu. Za razliku od ostatka političke elite, HNS-ovac je kupio službeno vozilo zanimljivog dizajna. Iako je svojom pojavom njegov automobil proteklog tjedna zasjenio ostale kojima su stranački i državni dužnosnici stigli na sastanak na kojem se dogovorala strategija u vezi aktualnih slovenskih poteza, većini Čačićevih kolega njegov se ukus ne sviđa.

Vezani članci Vlak naletio na vozilo u blizini Vodnjana 06 Objavljeni detalji naleta vlaka na auto u Vodnjanu: Vozač se nije zaustavio na znak Stop i nije bio vezan Gorivo, ilustracija Loše vijesti za vozače: Od ponoći skuplje gorivo

No, odmah su krenule spekulacije o tome koliko američki Chrysler košta. Čačić nam je otkrio zanimljivu informaciju. 'Ovaj auto je točno 11 puta jeftiniji od Sanaderovog i između 2 do 3 puta jeftiniji od ostalih passata, audija i mercedesa koje drugi voze', kaže Čačić.

Više u video prilogu