Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brojne folk zvijezde pohrlile su u Tuzlu na dodjelu Folk Oskara. Već na samom ulazu u dvoranu bilo je jasno da će događaj proći u znaku Seke Aleksić.


'Vidjeli ste kako je ovdje, ima ljudi koji uopće nisu pjevači ni novinari, već prijatelji od raznih izvođača. Prolaze, slikaju, guraju, vuku vas, tako da ja volim toga se poštedjeti', rekla je Seka Aleksić, jedna od najpopularnijih turbo folk pjevačica u Srbiji. 'Meni ova priredba znači, osim nagrade, i da se družimo. Moji stari prijatelji, novi prijatelji i to je suština', kazao je Halid Bešlić. A par riječi je rekao i Ivan Zak, koji ponosno ističe kako je jedini folk pjevač iz Hrvatske.

Vezani članci Slika nije dostupna Sekina svadbena torta težila čak 40 kilograma Slika nije dostupna Seka Aleksić udala se za tjelohranitelja

A Seka Aleksić uskoro bi se mogla naći u ringu, barem se tako čini, budući da njezin zaručnik nekoliko puta tjedno uzima stvar u svoje ruke. 'Nisam nešto posebno promijenila ishranu, samo sam počela trenirati sa svojim momkom u teretani. Točnije, počela sam s njime trenirati boks', rekla je Seka koja je iznenadila mnoge izjavom kako podržava čistku u 'Grandu', što se u prvom redu odnosilo na folk pjevačicu Stoju za koju je rekla kako 'nije primjereno da pjevačica u srednjim godinama pjeva pjesme vulgarnog sadržaja'.

>> Red Carpet

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju