Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najprodavanija pjevačica godine ostala bez nominacija za Brit Awards.


Šarmirala je Simona Cowella i prodala milijune albuma, no za Susan Boyle nema mjesta na Brit Awardsima. Čelnici britanske glazbene industrije, naime, nisu smatrali da Susan Boyle treba biti nominirana u nekoj od kategorija za nagradu Brit Awards, iako su njezina kvaliteta i uspjeh neoborive činjenice.

Vezani članci Slika nije dostupna Lou Reed rasplakao Susan Boyle Slika nije dostupna SuBo kupila novu kuću pa pustila brčiće i bradu

Britanski tisak tvrdi da 48-pjevačica, čiji je album 'I Dreamed a Dream' zauzeo vrhove britanske i američke ljestvice najprodavanijih, jednostavno nije dovoljno trendi. 'Problem s Brit Awardsima jest što čelnici industrije nagrađuju glazbu i osobnost, a Susan Boyle sasvim sigurno nije - cool', piše Daily Mail.

>> Susan Boyle ima najprodavaniji debi album svih vremena!

Postoji i teorija urote, po kojoj je Susan usputna žrtva tihog rata između čelnika britanske glazbene industrije i Simona Cowella. Kako bilo, umjesto zvijezde showa 'Britain's Got Talent', u kategoriji najboljih pjevačica našla su se imena poput Lily Allen, Pixie Lott i Leone Lewis, a Susan Boyle nije nominirana ni za nagradu za najbolju debitanticu i album godine.