Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što je odjenula? Ima li novu tetovažu? Kakva joj je večeras frizura? Koje boje je koristila u make-upu?


Svi žele znati sve o pjevačici Rihanni, ljepotici koja gdje god se pojavi pokreće val vrištanja fotografa i obožavatelja. Večer prije 44. Super Bowla u Miami Beachu bio je organiziran dvodnevni koncert koji je s erotičnom fetish Rihannom na čelu zakuhao atmosferu prije jednog od najgledanijih sportskih događaja na svijetu. Crvenim tepihom prošetala je i glumica Jessica Alba koja je pojavljivanja u javnosti prorijedila zbog rođenja Marie Honor, prve kći rođene 7. lipnja 2008. godine, zbog koje je Alba glumačke angažmane i javna događanja stavila na 'hold'.

'Wow, osvojila sam Grammyja, opet'

'Ja i moja fundacija Believe i dalje surađujemo s Dynamic Kernel Module Supportom (Podrška za promjenjive kernel module, op.a). Imam jednu mladu prijateljicu Jasminu koja je nedavno umrla od leukemije. DKMS je specijaliziran za potražnju donora. Nadam se da će projekt uspjeti kako bi DKMS mogao preuzeti četiri tisuće donora koji bi uvelike mogli pomoći', rekla je Rihanna i kasnije se osvrnula na nedavnu dodjelu Grammyja.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Super seksi Rihanna zapalila Miami! Slika nije dostupna Jelena Janković: 'Nije istina da mijenjam gaćice tijekom meča!'

'Nikada dosta takvih dodjela, lijepo je prisjetiti se i pomisliti 'Wow, osvojila sam Grammyja, opet'. To je predivno, prekrasan osjećaj'.

Rihanna piše knjigu

'Trenutačno pišem knjigu i sada smo u završnoj fazi. To će više biti zanimljivo štivo nego velika autobiografija, nešto što će cijeniti i obožavatelji. Fabula se vrti oko mojeg života, što se događa iza scene te će biti objavljene i neke moje modne fotografije', rekla je Rihanna.

>> VIDEO: Super seksi Rihanna zapalila Miami!