Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Serena uzvratila sestri za poraz u finalu Wimbledona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka tenisačica Serena Williams plasirala se u polufinale US Opena nakon što je u četvrtfinalu pobijedila stariju sestru Venus Williams sa 7-6 (6), 7-6 (7).

Tako je Serena uzvratila sestri za poraz u ovogodišnjem finalu Wimbledona. U meču koji je trajao dva i pol sata Serena je u oba tie-breaka bila u zaostatku, ali je uspjela na kraju dobiti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sereni US Open i vrh WTA ljestvice Slika nije dostupna Sestre Williams najbolje i u parovima

"Nikada nisam ispustila toliko prilika. Jedan poen bi odigrala vrhunski, a već u sljedećem bi napravila početničku grešku. Serena je odigrala odlično i želim joj da sada ode do kraja", kazala je Venus Williams, koja je napravila 17 neprisiljenih grešaka više od svoje sestre.

"Još uvijek ne mogu vjerovati da sam pobijedila i žao mi je što smo se morale susresti u već u četvrtfinalu. Za mene je ovo bio drugi naš najbolji međusobni dvoboj, bolji je bio samo onaj u finalu Australian Opena 2003., kojeg sam dobila u tri seta", kazala je Serena Williams.

Nakon ovog meča Serena Williams vodi sa 9-8 u pobjedama protiv starije sestre.

U polufinalu je čeka Ruskinja Dinara Safina, koju trenira Varaždinac Željko Krajan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene