Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon Los Angelesa i Park Cityja naša suradnica Ivana Nanut zaputila se u Miami na teniski turnir Sony Ericsson Open kako bi saznala što se događa među tenisačima i tenisačicama izvan terena i naravno kako bi opipala puls prestižne američke destinacije za odmor i zabavu. U danima koji slijede pratite na Showbizzu ekskluzivne reportaže.


U tijeku je jedan od najdražih teniskih turnira od strane samih igrača - Sony Ericsson Open.

Za one kojima sponzorsko ime i dalje ne znači ništa, riječ je o teniskom turniru u Miamiju. Gradu koji nikad ne spava. Pogotovo u ovo vrijeme kada se u njemu trenutno odvija WMC, Winter Music Conference, na kojem DJ-i iz cijeloga svijeta puštaju glazbu po diskotekama, barovima, plažama, jahtama i ko zna po kojim sve lokacijama. Nešto poput Novalje u vrijeme ljetne sodome i gomore, ali na ultrajačem nivou.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Rihanna na Super Bowlu - Pišem knjigu! Slika nije dostupna Super Bowl show - Pola Hollywooda na tribinama

WMC ordinira po Miami Beachu, a ATP turnir u Crandon Parku, što je udaljeno nekih dvadesetak minuta autom, al' kao da je to neki problem i prepreka! 'Partijao sam jučer, al nisam baš dugo ostao.', rekao mi je Novak Đoković, a slično su potvrdile i sestre Williams, te Jelena Janković, poznata srpska tenisačica, trenutno br. 2 na svijetu!

Jelena Janković vječito je nasmijana. I ja bi bila da sam na njezinom mjestu! Uživa u slavi i pobjedama. Sretno je zaljubljena u crnogorskog vaterpolistu Mlađana Janovića, koji ju ovdje nažalost neće bodriti. 'Teško je uskladiti vrijeme da se on i ja nađemo na istome mjestu. Ali trudimo se nekako.', kaže Jelena koja je progovorila i o traču kako mijenja gaćice za vrijeme meča. 'To nije istina, imala sam neke bokserice ispod gaćica jer mi je bilo zima, a sudac mi nije dozvolio da ih skinem u posebnoj prostoriji, već sam to morala učiniti pred cijelim svijetom.' I tako, dame i gospodo, nastaje trač!

Ugodno me iznenadila još jedna Srpkinja, 22-godišnja Ana Ivanović, za kojom uzdiše i staro i mlado. 'Izgleda poput manekenke, joj kako je slatka!', slinio je neki srednjovječni novinar dok sam ju ja intervjuirala. Naime, Ana ne voli izlaske i buku, pa slobodne večeri radije provodi gledajući filmove ili na mirnim večerama s prijateljima. Ana je trenutno sedma tenisačica na svijetu, a što se ljubavi tiče, za to uvijek ima vremena, kaže. Bez obzira na naporne treninge, ona će uvijek ljubavi dati šansu. Eto, sada znate kako ćete ju probati zavesti.

Za razliku od simpatične i vesele Ane, sestre Williams nisu bile raspoložene za preveliku komunikaciju. Odogovori su im se sastojali od - da i ne! Venus djeluje kao opakija sestra Williams, na kojoj se totalno kuži da joj mi svi, postavljajući joj pitanja poput kako je igrat protiv sestre i slično, idemo na živce. Dok je Serena više nasmijana, pa te manje strah da će te na neko, njoj manje zanimljivije pitanje, odalamiti. Zato sam bila u čudu kada me sljedeći dan Venus sama od sebe na hodniku presrdačno pozdravila! Da mi je moj snimatelj bio u blizini, postavila bi joj i neko pitanje, tko zna što bih sve doznala…

Nažalost, naš Ivan Ljubičić ispao je na samome početku. Ali taj ne odustaje tako lako. Sa sinčićem i suprugom Aidom vraća se u Hrvatsku, pa kreće u napad na turnire u Casablanci i kasnije Monte Carlo. 'Čim sam ugledao malog Leonarda, odmah sam zaboravio na poraz. Jednostavno nije bio moj dan. Vjetar je puhao na sve strane, baš danas hrpa djece bila je u posjetu turniru, a to znači i veliku buku, a semafor je cijelo vrijeme ispisivao krivo trenutno stanje igre.', kaže presimpatični Ivan koji uživa u ulozi oca.

I Roger Ferderer, trenutno br. 2 na svijetu također čeka dijete, što će reći, nema više partijanja za ovog opakog Švicarca koji ne daje izjave prije meča. Al lako za Federera, jasno mi je da je taj nedodirljiv, ali skoro sam ostala bez akreditacije zbog Novaka Đokovića. Zašto? O tome više u danima pred nama.