Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši supružnici Sandra i Danijel ponovno su se susreli pred sudom u Velikoj Gorici u sporu oko alimentacije za njihova zajedničkog, još uvijek malodobnog sina.


Predmet rasprave: Danijelovo navodno neplaćanje alimentacije zajedničkom im malodobnom sinu.

Vezani članci Privođenje, Ilustracija Nezaposlena majka ide godinu dana u zatvor. Nakon presude nije platila dug za alimentaciju za svoje troje malodobne djece Slika nije dostupna Apel Daniela Popovića supruzi: Potraži psihijatra ili je gotovo!

'Ne znam uopće čemu taj sud. To mi je najzanimljivije, što ja uopće radim tu. To mi nije jasno, kada plaćam redovito. Mislim, kaj hoće? Možda bi trebalo ne plaćati, pa da onda znam zašto dolazim ovdje', ispred Suda rekao je Danijel Popović, na što je njegova bivša supruga Sandra odgovorila:

'Putne troškove puta od Slovenije do Hrvatske kada je došao vidjeti svoje dijete - to mi navodi kao dokaz da je plaćao alimentaciju , a isto tako da je platio dvije tisuće kuna kaznu kada sam ga prijavila policiji, to je sve priložio kao dokaz da je on davao neke novce. Halo, kakve to veze ima sa alimentacijom'.

Novi nastavak sapunice pogledajte u priloženom videu.