Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati bosansko-hercegovački pjevač Halid Bešlić, po prvi je put, ekskluzivno za IN magazin progovorio o nesreći u kojoj je zadobio teške ozljede oka i jezika. Bešlić se trenutno nalazi na rehabilitaciji u Fojnici, a novinarki Ivani Rašić otkrio je da tu i tamo i zapjeva, iako mu to još uvijek predstavlja problem. Opovrgnuo je medijske natpise o skorašnjem koncertu u Tuzli, no gledateljima IN magazina poručuje da će u listopadu najvjerojatnije zapjevati na pozornici zagrebačke Arene.


Prošla su skoro dva mjeseca od prometne nesreće u kojoj je Halid Bešlić zadobio teške ozljede glave. Poznato je kako se ni u jednom trenu nije medijski eksponirao, obitelj je bila isključiva po tom pitanju. Međutim, za IN magazin ekskluzivno je progovorio o trenutnom stanju.

Vezani članci Slika nije dostupna Halid + Crvena jabuka = super provod Slika nije dostupna Dražen Žerić Žera: ‘Da promijenim frizuru? Nema te cifre!’

'Dobro sam, fizički se oporavljam, to je najvažnije. Zamrli su mi bili mišići, puno sam ležao i to je ta fizička rehabilitacija, a samim tim i psihička. Ide dobro, dobro je', optimistično je zvučao Halid.

Govor mu još uvijek predstavlja problem, kao i pjevanje. Stoga je i opovrgnuo medijske napise da će uskoro održati konecert u Tuzli. Kaže kao je sada sve usmjereno prema potpunom ozdravljenju.

Budući je zdravstveno osiguran i u Njemačkoj, za nekoliko dana, kad napusti Fojnicu, odlazi na još jedan pregled. O još jednoj operaciji trenutno nema govora.

Kralj sevdaha, kako ga zovu, mogao bi upravo u Zagrebu održati svoj prvi koncert, koji je najavljen za listopad ove godine. 'Baš sinoć su kod mene bili ljudi iz Zagreba, moj prijatelj koji organizira taj koncert, i ostavili smo taj termin u listopadu, a do tada ću se vjerojatno i oporaviti', poručio je Halid.