Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kralj sevdaha, Halid Bešlić, u četvrtak je u sklopu svoje ljetne turneje održao veliki koncert u Dubrovniku, a ekskluzivno za IN magazin priča o tome kakav je bio osjećaj odsjesti u hotelu koji je kao mladić sam gradio.


Kada je nedavno vodeća turska televizija u svoj program željela pustiti razgovor s Halidom uživo - kralj sevdaha morao ih je odbiti. Razlog - javljanje je bilo u deset ujutro, a zbog noćnih nastupa prije podne ne može se probuditi. Život bez glazbe i putovanja ne može zamisliti. No, nakon nesreće puno mu je draže kilometre savladavat s profesionalcem za volanom.

Vezani članci Dubrovački gradonačelnik zaprijetio ugostiteljima Gradonačelnik Dubrovnika zaprijetio ugostiteljima: ''Tko se ne bude pridržavao pravila, oduzimamo odmah javne površine na godinu dana'' Hotel President, Dubrovnik Ne preporučuje se kupanje! Onečišćeno more na dubrovačkoj plaži

Kada ga upitate kako objašnjava da je danas popularniji nego ikad prije, Halid odmah pokuca u drvo. Kaže kako svoj posao pošteno odrađuje, a tako je bilo cijeli život. I kad je prije nego što je postao pjevač kruh zarađivao zidanjem, a praksu je stjecao gradeći dubrovački hotel Rixos, u kojem je i odsjeo.

Intervju s Halidom Bešlićem pogledajte u prilogu IN magazina.