Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kralj sevdaha, Halid Bešlić, u četvrtak je u sklopu svoje ljetne turneje održao veliki koncert u Dubrovniku, a ekskluzivno za IN magazin priča o tome kakav je bio osjećaj odsjesti u hotelu koji je kao mladić sam gradio.


Kada je nedavno vodeća turska televizija u svoj program željela pustiti razgovor s Halidom uživo - kralj sevdaha morao ih je odbiti. Razlog - javljanje je bilo u deset ujutro, a zbog noćnih nastupa prije podne ne može se probuditi. Život bez glazbe i putovanja ne može zamisliti. No, nakon nesreće puno mu je draže kilometre savladavat s profesionalcem za volanom.

Vezani članci Jadran Barač Uhićen predsjednik dubrovačkog SDP-a i kandidat za gradonačelnika, sam se predao policiji Dubrovnik - 2 U jednoj hrvatskoj županiji od početka veljače zabilježeno čak 126 kršenja epidemioloških mjera

Kada ga upitate kako objašnjava da je danas popularniji nego ikad prije, Halid odmah pokuca u drvo. Kaže kako svoj posao pošteno odrađuje, a tako je bilo cijeli život. I kad je prije nego što je postao pjevač kruh zarađivao zidanjem, a praksu je stjecao gradeći dubrovački hotel Rixos, u kojem je i odsjeo.

Intervju s Halidom Bešlićem pogledajte u prilogu IN magazina.