Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

‘To je priča stara koliko i vrijeme’, početak je teksta na kontroverznom portalu Dlisted o odnosu Susan Boyle i njene mačke Pebbles.


Priča je to o neraskidivom prijateljstvu koje puca u trenutku kad jedna od prijateljica postaje mega uspješna i popularna pop zvijezda. Susan Boyle koja je puno puta do sada u medijima navodila kako je jako vezana za svoju mačku, okrenula je ploču i za The Mirror navela kako više ne živi s Pebbles.

Vezani članci Slika nije dostupna Lou Reed rasplakao Susan Boyle Slika nije dostupna SuBo kupila novu kuću pa pustila brčiće i bradu

>> Zašto glazbena industrija mrzi Susan Boyle?

SuBo je prezauzeta putovanjem po svijetu tako da je u posljednjih sedam mjeseci posjetila Pebbles svega tri puta. Mačak sad živi s jednom umirovljenicom koja od Susan dobiva oko 35 kuna dnevno za hranu i brigu oko nje. Dakle, daleko od kraljevskog tretmana.

Dotična umirovljenica izjavila je kako Boyle posljednji put kad je došla u posjetu nije ni ušla u kuću pogledati, a kamo li pomaziti staru prijateljicu. Ako je Susan iskusila sve blagodeti slave, Pebbles sigurno osjeća njenu negativnu stranu.