Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ništa manje od američkih tabloida nismo ni očekivali - labava tvrdnja o Rihanninoj trudnoći logičan je slijed afere koja svakog dana poprima sve grandioznije konture.


Rihanna je trudna, Rihanna je bila trudna, Rihanna nikad nije bila trudna - jedan od ovih navoda sasvim je sigurno točan, a američki Star Magazin danas svoj ulog stavlja na prvu tvrdnju.

Vezani članci Rihanna Više ne skriva vezu s novim dečkom, a rijetki zajednički izlazak zasjenio je njezin nikad dublji dekolte Rihanna Rihanna se pozdravila s Trumpom pa zbog ove fotografije postala pravi hit na Instagramu!

'Prve informacije o Rihanninoj trudnoći pojavile su se još u studenom. Priča se da je pjevačica znala da svoje stanje i onoga dana kada ju je Brown prebio. Nije mu željela reći novosti upravo zbog njegove nagle naravi', ističe se u najnovijim izvješćima.

Ova svježa vijest, koja podgrijava priču staru već nekoliko tjedana, potkrepljuje se i izjavama očevidaca, koji su uočili Rihannu kako prije nekoliko dana izlazi iz jedne ginekološke ambulante u Los Angelesu.

Hoće li dijete Rihanne i Chrisa Browna imati glavu oblikovanu poput aliena, je li Rihanna ustvari Brownova sestra i nalazi li se u glavama slavnog glazbenog para čip kojeg su implantirali zli znanstvenici, saznat ćemo ovih dana u nastavku sage, koja je započela s nekoliko šamara, a završiti, čini se, neće nikada...