Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hoće li se stari morski vuk ukrcati na svoj brod i zaploviti prema dalekim morima?


Jedan od najpoznatijih Dalmatinaca ovih je dana boravio u slavonskoj ravnici. Prije no što je zapjevao Vinkovčanima, stari morski vuk snagu je obnovio prokušanim slavonskim specijalitetima. A što bi drugo Dalmatinac izija radije od ribe, pa stoga ne čudi da se Oliver među inim ravničarskim mesnin specijalitetima na kraju odlučio za fiš paprikaš.

Vezani članci Slika nije dostupna Koji nogometaš ide na živce Oliveru? Slika nije dostupna Oliver Dragojević: Razvodi poznatih su dobri za državu!

Osim što je voli jesti, Oliver je i iskusni ribar. Dobro je poznato kako na svom brodu provodi cijelo ljeto. No poznati Velalučanin nije siguran kako bi se snašao loveći ribu u rijeci.

Vjerni Oliverovi obožavatelji u vinkovačkom su klubu s nestrpljenjem iščekivali da im zapjeva glazbena legenda. Svojim jedinstvenim glasom u slavonsku je noć Oliver uspio unjeti dašak Mediterana. Spektakularni izlasci na pozornicu, razni video i zvučni efekti kojima mnogi izvođači pokušavaju ostaviti dodatni dojam na publiku za Olivera su smiješna stvar. Čarolija njegove komunikacije s onima koji vole njegovu glazbu sasvim je jednostavna.

Najbolju zabavu i provod prisjetio se Oliver, doživio je tijekom sedmodnevnog boravka na karnevalu u Rio De Janeiru. No, umirovljeničke dane volio bi provesti na vjerovali ili ne, Novom Zelandu. 'Tamo je prečisto sve. Mirno, nema nikakvih interventnih policija, nema nikakvih skandala, nema nikakvih protesta niti nezadovoljstva, ono, zemlja baš dobra', izjavio je Oliver za IN magazin, a cijeli intervju s legendarnim pjevačem možete pogledati u priloženom videu.