Pjevača GN'R-a je od napada manijaka spasio Sebastian Bach, nekadašnji lider grupe Skid Row.


Grupa Gun's N' Roses, koja je trenutačno na promotivnoj turneji 'Chinese Democracy World Tour', proteklog je tjedna bila poseban gost na privatnim partijima u New Yorku povodom održavanja Fashion Weeka. Prvi nastup u klubu Varvatos Store, na mjestu nekadašnjeg kultnog CBGB-ja, prošao je više-manje medijski nezapaženo. No, zato je koncert u klubu Rose Bar ove nedjelje izazvao pažnju dostojnu Axla Rosea, nekadašnjeg zložestog djeteta američke rock scene.

Vezani članci Slika nije dostupna Guns N' Roses pripremaju dva i pol sata spektakla Slika nije dostupna Što sve Axl Rose zahtijeva iza pozornice...

Prema informacijama The New York Posta, u rane je jutarnje sate, tijekom trajanja nastupa Gunsa, na strogo čuvani party ušetao nepoznati muškarac koji je s povećim nožem u ruci krenuo prema omalenoj pozornici. No, na Axlovu sreću, oko sokolovo Sebastiana Bacha, koji je bio naslonjen na šank, uočilo je uljeza. Odbačeni pjevač grupe Skid Row pozvao je zaštitate i zajedno s njima izbacio manijaka iz kluba prije nego što je izazvao probleme.

Svjedoci tvrde kako je Bach netom poslije slavodobitno društvu na šanku izjavio: 'Nitko se s nožem u ruci neće približiti mom prijatelju Axlu Roseu'. Zabilježeno je da većina posjetitelja anonimnog napasnika nije ni primijetila, a još nije poznato kako je netko nepozvan mogao ući na ekskluzivan party koji je vrvio celebrity facama.

>> GN'R besplatno nastupaju u gradovima u kojima su izazivali nerede

Inače, izvješća s tog nastupa su vrlo pozitivna što se izvedbe Guns N' Rosesa tiče. Grupa je, kažu svjedoci, na malenoj pozornici u klubu, pred oko 150 uzvanika, odsvirala sat i pol odličnog koncerta, izvodeći svoje najveće hitove. Portali tvrde da je Axl imao malih problema s nadglasavanjem gitare i bubnjeva, no to Mickeyju Rourkeu i ostalim zvijezdama nije nimalo smetalo dok su uživali u 'Paradise City', 'Nightrain', 'Sweet Child O'Mine' i ostalim uspješnicama.