Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trideset tona opreme i produkcija koju čini šezdeset ljudi bit će podrška Gunsima u petak kad će u Zagrebu prirediti svoj hard rock show.


Još samo dva dana dijeli fanove najopasnijeg hard rock benda od koncerta koji čekaju dva desetljeća – koncerta Guns n'Roses. U petak, u Areni Zagreb, kontorverzni Axl Rose i njegovi Gunsi ispaliti će mnogo starih hitova poput 'Paradise City', 'Sweet Child of Mine', ' November Rain', 'Wellcome to the Jungle' te pokoju pjesmu s novog albuma.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Guns N' Roses bocama istjerani s pozornice Slika nije dostupna Guns N' Roses odabrali žestoke Danko Jones kao predgrupu

Koncert će po najavi samo benda trajati 2 sata i 30 minuta.
Gunsi, koji su svoju popularnost u Hrvatskoj potvrdili brojem prodanih ulaznica, u Zagreb stižu na dan koncerta, a odsjedaju u jednom poznatom zagrebačkom hotelu. Sa sobom dovode veliku produkciju od 30 tona, a ekipa koja je zadužena za produkcijski dio koncerta broji 60 osoba. Kako i priliči bendu njihova kalibra, koncert je produkcijski vrlo zahtjevan a uključuje priotehniku, ogromnu pozornicu i velike video zidove.

>> Što sve Axl Rose zahtijeva iza pozornice...

Iako se bend nije baš razbacivao sa zahtjevima, od raznih tekila i 30 ruža do Mercedesa i intimne atmosfere u garderobama te posebne sobe za druženje članova benda, dečki su tražili i da im na meniju bude roštilj, dok im na raspolaganju trebaju biti maser i kiropraktičar.

Ulaz za sve posjetitelje otvara se u 19 sati, a za odlično zagrijavanje pobrinuti će se mladi osječki bend Wasted Generation koji je na pozornici u 21sati. Nakon njih odlični Danko Jones nastupaju u 22 sata,a Guns n'Roses sa svirkom počinju u 23 sata.

Ulaznice za ovaj poseban rock doživljaj mogu se kupiti po cijeni od 299 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima (Internet prodaja je obustavljena), ali samo za parter i gornje tribine jer su fanovi na vrijeme razgrabili FAN pit, te lože i donje tribine. Za sve kampanjce i one koji ne znaju gdje bi išli u petak navečer, blagajnu Arene se otvara već u 9 ujutro a raditi će sve do 23 sata.

Organizator moli sve posjetitelje koncerta da ne donose fotoaparate i kamere jer će im isti biti trajno oduzeti na ulazu, jer će postojati poseban pregled posjetitelja po tom pitanju. Mobiteli su, naravno, dopušteni. Organizator također ističe da nije riječ o posebnoj restrikciji već standardnoj zabrani koja je istaknuta na poleđini svake ulaznice.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju